Animacions Infantils

Aniversaris Comunions Noces

 

 

ALEGRIA PER ALS NENS I NENES

A ALEGRIA COMPANYIA sabem que treballem amb el més important per a una Mare o Pare; els seus fills. És per això que treballem amb un reduït nombre de professionals. Persones a les que coneixem de 1a mà, amb àmplia experiència en el sector, i tots ells Titulats, Animadors, Educadors, Monitors …

És per aquest motiu i perquè no volem que es devaluï la nostra qualitat que acceptem només realitzar un reduït nombre d’Animacions. Si tens clar que vols el millor per als teus fills i especialment a temporada alta o cap de setmana, et recomanem reservar dia i hora a la major brevetat.

ANIVERSARIS, COMUNIONS, NOCES

Tota la diversió que pot esperar un infant. Donem als més petits tot la il·lusió del món.

Que els dies especials de les seves vides siguin un record inoblidable.

ANIVERSARIS

Volem que la festa del teu nen o nena sigui LA MILLOR! Per això oferim Animació a la Carta! Tu demana’ns o digues’ns el gust dels teus fills i t’oferim el que puguem per disponibilitat …. Jocs, Dinàmiques, gimcanes, Balls i Coreografies, Contacontes, Màgia, Pintacares, Globoflèxia, Bombolles grans ….. i molta ALEGRIA!!

COMUNIONS

Per a nosaltres és molt important que aquest dia sigui molt especial per a la teva filla / fill. També sabem que treballem amb edats molt exigents i no val qualsevol cosa, per això intentem oferir una Animació el més propera als gustos del celebrant.
Les Activitats més recomanades en aquest tipus de celebració són, Jocs, Dinàmiques, Gimcanes, Balls i Coreografies, Màgia, Pintacares, Globoflèxia, Bombolles grans …

NOCES

Casaments …? A infantil …? Si, perquè volem que en el vostre dia especial, ells també s’ho passin genial … però sobretot les Mares i Pares, si ells saben que els seus fills estan bé, podran gaudir de la festa al màxim, la nostra idea és que els nens estiguin amb nosaltres en tot moment, però sense que sigui una obligació per a ells, així que per a això portem moltes activitats i material preparat, que fem servir segons el grup, edats, nombre de Nens i Animadors, etc, i que utilitzem segons el moment, perquè ni els petits de 2 o 3 anys, ni els adolescents s’avorreixin, Tallers, ginkanes, jocs, Balls, Música Tradicional, Màgia, Tattoos i Pintacares, Globoflèxia, Bombolles de Sabó, etc ….

ESCOLES, AJUNTAMENTS, ESDEVENIMENTS, EMPRESES, ETC

A Festes de barri, poble, escoles, entitats, etcètera, oferim Animació Gran i Espectacles.
Pregunta’ns o explica’ns que és el que busqueu i us muntarem la Festa a la Carta!

HOTELS

FESTES

RISOTERÀPIA

EMPRESES

RISOTERÀPIA

PER TOTHOM

ANIMACIÓ

ADULTS

ANIMACIÓ

INFANTIL

També Festes de Graduació, Batejos, Celebracions Especials .... etc

ET PODEM AJUDAR